Політика конфіденційності

1. При оформленні замовлення, Інтернет-магазин отримує від Покупця дані:

  • Електронна пошта

  • Ім'я

  • Прізвище

  • Адреса

  • Місто

  • Країна

  • Поштовий індекс

  • Телефон

2. Крім цього, Інтернет-магазин отримує від Покупця дані про:

  •  інформацію про смаки, інтереси, уподобання Покупця

  •  та іншу інформацію.

3. Надаючи свої персональні дані на Сайті при реєстрації або оформленні Замовлення Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (в тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження строку дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р.
4. Інтернет-магазин використовує отримані персональні дані для цілей продажу Товарів і надання послуг, визначених цим договором, для просування послуг, що надаються Інтернет-магазином, в тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.
5. Інтернет-магазин зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Інтернет-магазином інформації агентам та третім особам, які діють на підставі договору з Інтернет-магазином, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами законодавства.
6. Якщо Покупець не бажає, щоб Інтернет-магазин продовжував обробляти персональні дані, то Покупцеві необхідно звернутися з заявою в службу підтримки. У цьому разі Покупець не зможе продовжувати користуватися послугами Інтернет-магазину.
7. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Інтернет-магазин не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю дійсності.

БІЛЬШЕ:

РОБОЧИЙ ЧАС:

Пн - Пт: 10 - 21   ​​
Сб: 11 - 21

Нд: 12 - 21

АДРЕСА:

Львів, вул. Тиктора, 4
Крамниця-кав'ярня "Біла кава"

Тел: 097 064 96 76
bilakava@gmail.com

© 2020 Крамниця-кав'ярня "Біла кава"

Залишайтесь в курсі наших новин:

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon